Viestiketju: range rover -87
Näytä yksittäinen viesti
  #36  
Vanha 02.02.2015, 01:03
baxxter:n Avatar
baxxter baxxter ei ole kirjautuneena
Sankari
 
Rekisteröitynyt: 10.06.03
Sijainti: PAiMiO, Finland.
Viestit: 4.283
Perusasetus

Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja JNaukki Näytä viesti
onhan noissa jonkinverran enempi ainaki tavaraa noissa 24spline osissa,lienekkö sitten vielä materiaalikin jotain kestävämpää ku orkkiksissa...?

akselin vaihto ei ainakaan tässä vaiheessa kiinnosta ja taitaa jäädä hi-steeri n tekeminenkin väliin,eihän noita ohjauksen osia saa itse tehdä?

seuraillaan miten paikat kestää ku viikon päästä vaihtaa nuo isommat renkaat alle,jos se alkais akselin vaihto kiinnostamaan...

nyt alla on pyöriny malatesta kaimanit koossa 235/85/16 ja uudet renkaat on boggerit koossa 35/14.5/15...
Tuo poorien pohjalta otettu mitta on jo monta milliä eri, siitä se tykkää katketa varsinkin kun 10-poorinen on aika karkeaa tekoa. Ja noi vanhimmat rangeosat alkaa olemaan jo 45v vanhoja, ihan osien väsymisen lisäksi on materiaalit ja valmistustekniikka hieman saattaneet parantua.
10-poorisilla ja avoimilla perillä 35" boggeri kuulostaa remontilta
10-urasista lukoista ZeiZein kanssa samaa mieltä, ei kannata ostaa ellei saa niin halvalla että laittaa vain vahvemman tasauspyörästön takia

Sattui tänään käteen portaalivolvon vetoakseli, mitat käytännössä samat kuin roverin 24-uraisessa. Toki se portaaliboxin välitys pienentää vääntöä joten käytännössä kesto ihan eri.
__________________
Harbor Cruisers
Vastaa lainaten