Viestiketju: Skootteri apuja?
Näytä yksittäinen viesti
  #27  
Vanha 05.01.2015, 13:19
Nostokurki:n Avatar
Nostokurki Nostokurki ei ole kirjautuneena
Veteraani+
 
Rekisteröitynyt: 20.09.09
Sijainti: Siilinjärvi, pohjois-savo, Suomi
Viestit: 1.310
Perusasetus

Nonni.

Eilen piti saada harrikalle tilaa talliin, niin läjäsin tuon kymcon. Akkulaturi oli yön yli paikoillaan, ja variaattorin puoleiseen stefaan vaihdoin jousen (kun ei löytynyt oikein kokoista stefaa ja vanha jousi ilmeisesti katkesi irroittaessa). Heti hörähti käyntiin, eikä enää kastellut tulppaa.

Tästä innostuneena kasasin loputkin osat paikoilleen (eli katteet), ja ajelin rinkiä korttelin ympäri. Ja mopo toimii.

Tänä aamuna pistin talvivermeet niskaan, ja lähdin ulkoiluttamaan mopoa vähän pidemmälle. Pääsinkin 5km päähän, kun se ihan varoittamatta sammui risteykseen, eikä millään käyntiin. Työntelin sitten takaisin kotipihaan sen, matkalla yritin muutaman kerran käynnistellä vaan ei edes luvannut. Tallissa irroitin tulpan, ja sehän oli märkä. Tulpan kuivaus, takaisin paikoilleen ja ekalla polkaisulla käyntiin. Ja taas mentiin korttelia ympäri ilman mitään ongelmia. Ei savuta, ei röpötä, kiertää nätisti, ja tulppa irrallaan kun koittaa niin kipinänkin lyö joka kierroksella.

Käsittämätön vehje...

Kaasarihan tuossa tosiaan on ihan perinteinen, eikä alipaineohjattu. Sähköryyppy on ainoa omituisuus. Läpät käytin irti, ja olivat ihan virheettömät kunnoltaan sekä läppärungon tiivisteetkin oli ehjät. Saastelaitteet on toistaiseksi vielä paikoillaan, mutta lähtevät kyllä lähiaikoina pois putkea rumentamasta...
__________________
Kuka muka on niin laiska, että jättää lauseen ke
Vastaa lainaten