Viestiketju: * * * Töitä * * *
Näytä yksittäinen viesti
  #82  
Vanha 19.11.2014, 17:06
Heguli:n Avatar
Heguli Heguli ei ole kirjautuneena
Legenda
 
Rekisteröitynyt: 22.06.06
Sijainti: Espoo / Suomusjärvi
Viestit: 7.314
Perusasetus

TÄMÄ PAIKKA MENI......

Porvoossa olisi vakituinen paikka tarjolla töitä työtä pelkäämättömälle varastomiehelle, laitteiden kokoonpanijalle, siivoojalle ja yleismies Jantuselle, kaikki siis samassa paketissa. Haetaan nuorehkoa osaavaa kaveria joustavaan ja matalaan organisaatioon. Työkokemus on välttämätöntä joltain alalta ja koulupapereitakin saa olla, tai sitten ei. Aikaisempi kokemus sähkölaitteiden asennuksista on hakijalle etu. Työssä pärjää ensimmäisellä kotimaisella kielellä.

Valinta tehdään puhtaasti fiilispohjalta haastattelujen jälkeen. Raksan tessin mukaan mennään ja palkkaakin työstä maksetaan. Jos olette kiinnostuneita niin laittakaa yhteystietoja allekirjoittaneelle privana, välitän tiedot eteenpäin tulevalle pomolle. Työ alkaa heti tai vuoden vaihteessa, sovitaan hakijakohtaisesti. Paljon jäi varmaan kertomatta mutta saa kysellä lisätietoja.

Täsmennyksiä kysyjille: työaika noin 8-16, liukumat käytössä. Koeaika 3 kk. Tuo siivous pitää sisällään omien jälkien putsauksen, kyseessä ei siis siivoojan työ
__________________
Tumpula Racing Team

Viimeksi muokannut Heguli : 24.11.2014 19:39
Vastaa lainaten