Viestiketju: Jeep XJ Adventure
Näytä yksittäinen viesti
  #147  
Vanha 14.05.2014, 20:23
Timo_L:n Avatar
Timo_L Timo_L ei ole kirjautuneena
Legenda
 
Rekisteröitynyt: 26.08.06
Sijainti: Paloheinä, Helsinki
Viestit: 7.395
Perusasetus

^- sulla on käynyt sitten ihme tuuri, yleensä pitää tehdä se tullausselvitys yms. kaikkea muuta paskaa, ja vielä toimittaa vanha osa takaisin valmistajalle/ myyjälle, tai sitten tullin henkilö tulee seuraamaan rikki menneen osan tuhoamista paikkaan "x" - ja sehän siis maksaa. Suomen tulli on niin paska lafka 1800- luvulle jämähtäneine säännöksineen, ettei mitään rajaa..


Kattelin tuolta aiemmista kuvista tuota takaiskareiden sijoituspaikkaa - eikös sulla ota ristijoustossa renkaat kiinni iskareihin, vai onko ne tarkoitus siis upottaa pyöräkoteloon "syvemmälle". Meinaan ainakin itselläni 8.8 taka- akselin kanssa 12.50" leveät renkaat (8" vanteilla, 4" backspacingiä) otti aivan hitusen verran ylänurkasta kiinni pyöräkotelon sisäreunaan, eli ei sinne iskari olisi mahtunut missään nimessä. Vai onko tuo akselisi oleellisesti alkuperäistä leveämpi? Explorerin 8.8 c- clipit poistettunahan ei levene kuin max. pari senttiä per puoli.
__________________
Jeep Grand Cherokee 5.9 Limited LX, käyttöauto sopivasti maastoon varusteltuna.

Jeep Cherokee 4.0 - Ikuisuusprojekti Moggiakseleilla, 42" renkailla ja kaikensortin enemmän ja vähemmän oleellisilla ominaisuuksilla.

Jeep Cherokee 4.0 - Menehtyi kunniakkaasti Stadin Cruiseissa 5/2008.
Vastaa lainaten