Näytä yksittäinen viesti
  #3  
Vanha 14.03.2014, 16:41
2x4WD 2x4WD ei ole kirjautuneena
Konkari
 
Rekisteröitynyt: 12.05.05
Sijainti: TAMPERE, Finland.
Viestit: 561
Perusasetus

Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja -Captain- Näytä viesti
tuo g-kirjainhan osoittaa ainoastaan ns.maasto version eli m1g maastohenkilöauto ja pakupuolella sama homma. kyl nuo rengassäännökset koskee ihan samallalailla noitakin.

ja en mie lähtis leikkimää kenenkään hengellä pitämällä huonoja renkaita, ja vaikka raskaalla puolella ei oo talvirengaspakkoa niin kyl ainakin omissa työajokeissa on kyl joka talvi laitettu uudet talvirenkaat myös eteen eikä pelkästää vetäville pyörille. jokainen voi vaik suljetulla alueella ajella nahkoilla renkailla mut että vaarantas muut tielläliikkuja jollai maasturilla ja huonoilla renkailla! jonkinasteinen vajaus pitää kyl olla korvien välissä!
Kysehän ei nyt ollut siitä mikä on turvallista tai järkevää vaan mikä laki velvoittaa g:eet samaan kategoriaan kun niitä ei erikseen ollut laissa mainittu. Jos tuollainen porsaanreikä on niin mieluummin toivoisin sen tukittavaksi kuin lisää liukastelijoita liikenteeseen.
__________________
Käsittele kaikkia stressaavia tilanteita kuin koira. Jos et voi syödä sitä tai leikkiä sillä, kuse sen päälle ja kävele tiehesi.
Vastaa lainaten