Näytä yksittäinen viesti
  #2502  
Vanha 03.03.2014, 19:49
Pölli Pölli ei ole kirjautuneena
Aktiivijäsen
 
Rekisteröitynyt: 10.11.13
Sijainti: Orivesi Finland
Viestit: 102
Perusasetus

Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja BJ-40/76 Näytä viesti
Tuo 0,4 on aika matala, muistaakseni vakiona jotain 0,7-0,8? ja jos ei noasta ahtopaineita, niin syöttö liianpienellä, ilmansuodatin tukossa (voi olla myös sieltä ilmanotosta) taikka turbo rikki, lähinnä epäilisin että pakopesä halki hukkaportilta...
Kannattaa tarkistaa tuo ahdonalainen syötön lisäyksen toiminta; jos letkun irroittaa pumpun päältä, ja tulppaa sen, niin pitää toimia vielä huonommin.
Toki tuo ahdin on aika pieni, ei kannata alkaa repimään mitään 200 hepan tehoja... mutta kyllä minä ainakin sen verran ruuvaisin, että saisi tuon lähes kilon ahtopainetta, ja saisi pikkasen työntää mustaakin täyskaasukiihdytyksessä. Ja sitten pitää muistaa, että edes tuolla virityksellä ei kannata vetää kesäkuumalla isoa kärryä lappu lattiassa tuntikausia.... mutta kestää varmaankin normaalit ohitukset ja kiihdytykset kuormankin kanssa.
Ja tuo pakoputkisto kannattaa vaihtaa paremmin virtaavaksi, varsinkin, jos on alkuperäinen LN65 pilli.
Ja kannattaa säädellä tuota pumppua kokeneemman kaverin avustuksella, muistaakseni tuo ahdonalaisen syötön lisäys on pikkasen työläämpää/vaatii tietotaitoa.
Ja merkkaa tarkkaa ylös alkuperäiset asetukset, että jos tulee yllättäen muitakin murheita.
P.s ei se pumpun tekeminen aina onnistu ammattilaisiltakaan

Joo kiitos tästä. Jossain dokumentissa muistan lukeneeni ostaessani kärryn että pumppu säädetty 0,4 ahdoille(sinettikin sielä tosiaan on) mutta täytyy nyt tuo kellon tanko tutkia ja koittaa pikku syötön nostamisel kattoa mitä tapahtuu. Pakoputkisto on käännetty kuskin oven alle yhellä vaimentimel ja muistaakseni 2,5 tuumasta että sen ei pitäis ihan vielä ahdistella. Hakusessa ei ole mitään rakettai lähinnä sais sillain notta jaksaisi satasta mennä takavedolla isolla tiellä muutenkin kuin talla 24/7 lattiassa. Kuinkahan helposti tuollanen vapaavirtaus suodatin menee tukkoon vaikkei siinä silmämääräisesti paskaa näy mut eihän ne huokoset ikuisesti hengitä. Se vois olla myös hyvä investoida uus ennenkö säätelee mitään. Pitäskö tohon pumpulle tulla jotai ilmaletkua vai mistä se haistelee tota ahdonalaista syöttöä ? Ei näkyny kuin polttoaineliitäntää ja pari sähköpiuhaa kun tuossa tutkiskelin. Saattaishan tuossa olla tietysti eri pumppu kii (2L?). Mutta ei se kyllä juuri mustaa anna putkesta et kokeillaa sitä sopan lisäystä enste ku kerkee lyämää uue mittarin kiinni. Juuu editoidaas sen verra et kokeilin äsken hukkiksen polkupyörän pumpulla ja kyl se tanko liikku sielä aika herkästi pitkän matkaa. Aika herkästi lähtee aukeen (random mittarin mukaa 0,5 kilo paikkeilla jo auki).

Viimeksi muokannut Pölli : 03.03.2014 21:14
Vastaa lainaten