Näytä yksittäinen viesti
  #20  
Vanha 26.09.2013, 06:41
Nerd-O Nerd-O ei ole kirjautuneena
Legenda
 
Rekisteröitynyt: 13.05.03
Sijainti: Kusinen pk-seutu
Viestit: 8.849
Perusasetus

Samaa paskaa jokaisessa vakuutusyhtiössö on. Ihan sama mistä ne ottaa. Joka kerta kun niiden pitäisi korvaa jotain niin himmee tappelu. Tämän voin todeta Pohjolasta, IF:stä ja Tapiolasta. Jokaisessa saa myös aina pitkään jonotella sinne asiakaspalveluun. Sinne kun vielä pääsee ja sovitaan puhelimessa asioista niin kotiin tuleekin jotain ihan muita lappuja kuin niitä mistä sovittiin. Pohjolakin on niin reilu vakuutusyhtiö että ne myi meikäläiselle muinoin varastetun auton. Poliisitkin oli siitä melko kiinnostuneita. Varkauden oli siis tehnyt Pohjola. Se sitten selvisi lopulta. Enkä hetkeen ottanut niiltä mitään vakuutuksia. Ikävä kyllä nyt on niiltä taas vakuutuksia kun tarjosivat niin halvalla.

Eli samaa paskaa kaikissa vakuutusyhtiöissä. Itse olen vuoden parin välein yrittänyt jaksaa kilpailuttaa nuo hinnat ja varmaan kaikki vakuutusyhtiöt kohta käyty läpi. Aina joku tarjoaa halvemmalla. Mutta kun nuo autot vaihtuu syystä tai toisesta vähän useammin kuin perus kekellä niin ne uudet vakuutukset ei ole enää halpoja, eikä niistä saa halpoja muuta kuin kilpailuttamalla.

Sähköyhtiöö valittaessa huomasin että soittamalla sähköyhtiöön sai huomattavasti paremman tarjouksen kuin nettisivuilta tarjousta pyytäessä. Ehkä tuo voisi toimia vakuutusyhtiöissäkin?

Viimeksi muokannut Nerd-O : 26.09.2013 06:43
Vastaa lainaten