Näytä yksittäinen viesti
  #14  
Vanha 08.09.2013, 23:40
Nikuzai Nikuzai ei ole kirjautuneena
Sankari
 
Rekisteröitynyt: 02.12.12
Sijainti: Suomussalmi
Viestit: 3.863
Perusasetus

Mitäs muuten olikos jotain lakia mikä määritteli peräylityksen kippirunkoisessa autossa?

Piitkää lavaa ei oikeestaan tartte jos ei aina kuskaa jotain pitkää tavaraa.


Melkein ainakin itse tekisin kyseisessä tapauksessa, että typistäisin rungon ja katsastaisin auton kahdelle lavalle toinen omansa täyspitkänä jolloin ylitys kaiketi saisi olla yli 2m ja toinen kippi käyttöön suunniteltuna ja sopivan mittaisena.

Apu runko kannattaa katella jostain ihan tarkoitukseen oleva vaikka kirpaisisikin ostaessa hetken
niin enemmän se vituttaa kun "kerro mikä vituttaa 2014" topikkiin kirjoittaa, että volvossa runko poikki ja lava kyljellään auton katolla eikä ollut kuin vasta kolmas kuorma multaa takapihalle.
Tutulla nimittäin oli traktorin kippi kärry volvon rungosta ilman apurunkoa joka raskaalla kuormalla ensin luokkasi ja sitten lavan kaatuessa meni propelille. Olivat kuulemma lavan tyhjentäneet, nostaneet kärryn pystyyn ja runkokin oli samalla oiennut luonnostaan kun niin vetelää ainetta oli.

Niin ja sellainen kippi mikä lepää sylinterit pitkällään ei kaiketi rasita runkoa niin paljon kuin housumalli eli sylinterit aina pystyssä
__________________
Positiivinen rasismi?

Jos ei natiivi pyytää jotain se pitää antaa ja vähän päälle, ettei vaan olisi rasisti ja pilaisi ihanaa monikulttuurisuutta.
Jos natiivi pyytää jotain se pitää kieltää ja vähän päälle, ettei vaan olisi rasisti ja pilaisi ihanaa monikulttuurisuutta.
Vastaa lainaten