Näytä yksittäinen viesti
  #16  
Vanha 27.07.2013, 08:54
kampiveivi kampiveivi ei ole kirjautuneena
Aloittelija
 
Rekisteröitynyt: 26.07.13
Sijainti: Nivala, suomi
Viestit: 10
Perusasetus

Koitetaas tänne uudelleen...
On tässä vuoden päivät tullu omistettua -89 samurai. Kiva peli mutta alkaa nuo jouset olla jo jonkin verran lässähtäny ja auto tuntuu melkoselta kivireeltä kun ei paljo ole joustovaraa kun pohjaanlyöntikumit jo puuttuu peliin. Iskarit varmaan ei kovin häävit enää ole joten nekin samaan pakettiin menis vaihtoon. Mitään kauheita korotuksia ei ole ollut tarkoitus laittaa. Ihan miedolla setillä olis tarkoitus mennä.
Alkuun mietin että jos koittas takoa niitä entisiä ja vaikka lisäillä noita kärryn jousia. Mutta varsinkin takajousissa norrassa on alemman jousen pää syönyt pahan kolon ja riskinä on että jousi katkeaa siitä herkästi. Joitain sarjoja olen katellu mm offivarusteelta ja cros4wd:tä. Matalin korotus sarja mitä löysin on +50mm eli 2". +40mm jousiakin ois myynnissä mutta ei sarjana. Iskareiden +muun hilppeen kanssa menee hinta yli jos vaikka verokiksi ottas sarjan +50mm korotuksella.
Tarviiko tuota +50mm korotusta muutoskatsastaa? Ja entä miten on kun ois tarjolla jäykempää= kantavampaa ja "löyhempää" sarjaa. Miten ratkaiseva ero niillä on. Onko jäykkä miten kova sitten tie ajossa tai löysä liika vetelä?
Oma käyttö ei mitään hc offailua ole vaan tähän asti lähinnä tarve ajoa muiden harrastusten lomassa.
Vastaa lainaten