Näytä yksittäinen viesti
  #66  
Vanha 10.05.2013, 23:11
w460 w460 ei ole kirjautuneena
Jäsen
 
Rekisteröitynyt: 12.07.12
Sijainti: pk-seutu
Viestit: 75
Perusasetus

Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja w460
Heps, mitenkä on, voinko muuttaa v.82 käyttöönotetun huoltoautoni maastohenkilöautoksi ja sitten mahdollisesti tulevaisuudessa joko takaisin huoltoautoksi tai maastopakettiautoksi?

Tarviiko tän ikäisessä autossa olla takapenkeillä turvavöitä muutoskatsastuksen yhteydessä? Tarkoitus on toki turvavyöt geehen laittaa, toteutus on vaan auki ja autoon pitäisi saada yksi lastenistuin laillisesti lisää (onko lastenistuin laillista kiinnittää vaikka kuormaliinoilla?) Ja jos joku tietää, saako sikaosaston 1+2 tai 2+2 keskelle katsovaa istuinta ilman turvavöitä mukaan otteeseen?

Kiitos!

/Tommi


ja MaTTi vastasi: Joo. Ei. Ei.

1. Moi taas, onko nää vastaukset ekaan kysymykseen, eli voi muuttaa maastohenkilöautoksi, mutta ei enää takasin miksikään muuksi?

2. Toinen kysymys, jos menen muuttamaan tän v.82 ensimmäistä kertaa käyttöönotetun geen maastohenkilöautoksi, niin minkä vuoden mukaan sitä vuosikatsastetaan vastaisuudessa? Vuoden 1982 mukaan, jolloin mm. pakkivalo, nopeusmittari, takapenkin turvavyöt eivät olleet vielä pakollisia vai v2013 sääntöjen mukaan? Vai meneekö tuo sen mukaan, onko auto joskus aikaisemmin ollut henkilöautoksi rekisteröity?

3. Trafin nettisivuilta näin, että autolla on ollut kahdeksankymmentäluvulla kolmekin muutoskatsastusta, tää kait viittaa ajoneuvotyypin muutoksiin?


Dänks!

/Tommi
Vastaa lainaten